11.9.07

Hopp uti, ditt pinnsvin!Vi var i akvariet i går for å hilse på seler og pingviner, og mens toåringen sprang mellom bassengene gikk det litt i ball hvem som var hvem. Selene tok det ikke så ille opp å bli kalt pingviner, det er de sikkert vant til. Etter litt nøling hoppet de som regel i vannet og svømte en runde uansett hva hun ropte. Men etter ispausen vår la de seg til rette på kanten alle fire og bare gløttet såvidt med øynene. Og da var det bare en ting som kunne få fart i dem. Jenny satte hendene i siden, stirret strengt på dem og forklarte først veldig pedagogisk at vannet var deilig og at det var meningen at de skulle svømme i det. Og så avsluttet hun for fulle lunger: Hopp uti, pinnsvina!

Og jammen fikk det fart i dem, to av fire hoppet uti direkte og de to siste fulgte etter så fort de fikk gjespet og strakt seg litt. Men da var jenta allerede på vei tilbake til pingvinene.

3 kommentarer:

Siri Louise sa...

Humre, humre!!

Jorun sa...

Ehem...ja...jeg kunne kanskje kommentert hvorfor vi kjøpte en giraffmatboks som souvenir fra akvarieturen. Men det får bli en annen historie.

inger sa...

hahaha! tantes påfuglfjær er heeeeeeeeeeeeeerlig! jonah har lyst til å bli med og se på pinnsvin og en gang ;)