3.11.09

Spilltest: RidderspilletVi har kikket på dette spillet i butikkene en stund, men ikke vært helt sikre på om det er spillet eller lego-figurene vi har lyst på. Så når vi fant det på salg, fikk det bli med hjem.

Spillet består av fem lego-riddere, fire snille og en slem, to terninger og et brett med typiske gå-ruter, et drage-skyte-felt og en papp-borg. Den slemme figuren står bare i borgen, mens de snille er spillebrikker som går to runder på brettet. Andre runde får de med seg sverd og skjold og går inn i borgen for å sloss. Underveis bruker de en strikk-katapult til å skyte papp-brikker på drager.Etter hvert som ridderene når borgen, skal de sloss med den slemme ridderen. Da duellerer de med terningene, og den som får flest øyne på terningen vinner først skjoldet, så sverdet og til slutt hjelmen til den andre. Den som har mistet alle tre har tapt, og den som "avvæpner" den onde ridderen har vunnet.

Et ok turtakings- og rolle-spill for de minste, men her vil alle tre testbarna heller leke med figurene og borgen enn å spille spillet. Jeg regner med at det flytter til legokassen så fort pappen er utslitt.

KARAKTER: 5
(minus for kjedelig og lite slitesterkt spill, pluss for figurene og lekemuligheter)

Ingen kommentarer: