3.11.09

Spilltest: Gøy med dyrDette spillet impulskjøpte jeg i sommer, fordi vi trengte noe til å aktivisere en toåring og en fireåring sammen. Spillet har et brett med gå-felt, en innhenging med dyredeler og en låve som lager dyrelyder. Alle spillerene deler på en felles brikke (bonde) som går rundt brettet etter en terning, men de har hver sitt dyr de prøver å bygge ferdig. Alle starter med en midtdel, og får nye ansikter og rumper avhengig av hvilket felt bonden stopper på: De får en del til dyret de hører i låven, de mister en del, de kan velge en del eller de må bytte en del med en annen spiller.

På engelsk heter spillet "Crazy Creatures" (Sprø Skapninger), og det morsomste med spillet er å prate med barna om ku-grisen, heste-sauen og de andre krysningene. Men man blir fort for gammel til at spillet er utfordrende, og siden reglene er såpass mange og lite intuitive blir spillet veldig voksenavhengig.

KARAKTER: 4
(Pluss for morsom idé og morsomme figurer. Stort minus for unødvendig vanskelige regler i et spill som passer for de aller minste)


Ingen kommentarer: