2.9.07

Premie


Forrige uke vant jeg et gavekort på tusen kroner - hurra! Den eneste haken var at kortet ble sendt hjem til meg som verdisending, og for å få det måtte jeg reise og hente det. I studieåret bor jeg i Bergen, og reisen for å hente gavekortet kostet ... tusen kroner. Med andre ord vant jeg en hyggelig helg med familien, og det er jo slett ingen dum premie.

Det minte litt om en reklame for kredittkort, egentlig, når jeg tok med meg to blide småtasser ut i regnet i dag tidlig og fant kortet mitt gjenglemt i en dam. De beste tingene i livet kan av og til kjøpes for penger - på en måte.

2 kommentarer:

inger sa...

Jonah synes det var heeeeelt supert at du vant det gavekortet!
for han og mammaen hans var det verdt alle gavekort i verden når snille tante tok han med ut og spiste kavring i lillehytta:)
for ikke å snakke om at mamma fikk sove litt lenger enn vanlig OG få våkne av seg selv;)

Jorun sa...

Frokostmenyen i Lillehytta (lekehytta) fortjener å publiseres.

Først en lekker forrett av kavring med kaviar og duskregn på.

Som hovedrett rev Jonah opp en lekker salat av gress og mose med en lett vinaigrette av pøsregn og spyttbobler (han tar uttrykket "boblende latter" bokstavelig talt).

Og til dessert plukket Jennifer fire store, overmodne blåbær som smakte aldeles fortreffelig ingenting etter en lang sommer.

Servicen var dessuten upåklagelig, samtidig med dessertmenyen ankom (muntlig fremført av servitør i grønne regnklær) dukket også sommelier bestefar opp med tilbud om kaffe.