4.7.07

Fullstendig syk og sofabunden

Ja, det er sant. Jeg har vært fryktelig syk de siste ti dagene!! Aller mest har jeg nok syns synd på meg selv, men det er faktisk lov til tider. Dagene var planlagt med nøye omhu for å få gjort mest mulig før barnehageslutt.... planen røk ved første feberanfall... I en febertåke så jeg dagene svinne hen og kreftene hadde tatt ferie! At den (influensaen) skulle sitte så fast og ikke ha planer om å dra igjen ble klart da feberen forsvant men kreftene satt igjen på en imaginær palmeøy et sted. Da hadde jeg allerede kommet meg fra sengen til sofaen, en enorm bragd for ethvert sykt menneske.

Der satt jeg med puter i ryggen, teppe over meg, tekopp ved siden og ropte til den som måtte høre: kom med penn og papir!!!! Hallllooo...? I all barmhjertighet kom der en engel med penner og papir, saks og diverse andre høyst nødvendige hjelpemidler. Det har seg slik at når feberen er på retrett og man ikke får gjort stort annet enn å hvile seg....da kommer kreativiteten som en storm i spinnakerseilet!

Idéene myldret og ble diskutert, spisset. Skisser ble laget, retusjert, forkastet eller beholdt. Skissene ble regnet på og sirlig omdannet til mønster og planark for diverse produkter. Mer kan jeg vel ikke si?? Alle som vet om Den Store Hemmeligheten vil sitte nervøst og vri seg i redsel for at jeg røper alt i ren iver! Nei, vent... det holdt jo Jorun på å gjøre igår... jaja, dere får ikke vite mer av meg enn at sykdom fostrer kreativitet!


Ps. Nå er jeg nesten frisk og har dårligere tid enn noen gang. Nå har jeg tre nye prosjekt gående og med deadline medio august. Hjelp!

7 kommentarer:

Jorun sa...

Saks, papir, penn...
...kyllingsuppe eller rømmegrøt?

Hold ut! Jeg kommer!

Jorun sa...

Så rart, forresten: Vi må ha lagt ut omtrent samtidig: Jeg redigerte postformatet mens du skrev posten. Effektivt!

Siri Louise sa...

Er det ikke nettopp det vi er da? Effektive altså ;)

Siri Louise sa...

Hvilket postformat redigerte du? Jeg kommer bort, pronto!!

Jorun sa...

Bare småting: Inger sa at hun ikke hadde funnet kommentar-linken, så jeg flyttet den ned litt. Og så gjorde jeg teksten litt større, for alle dem som blogsurfer mens de strikker eller tråkler. Ja, og så vurderte jeg linkfargen en gang til, men lot den være grønn.

Siri Louise sa...

Ai,ai captain! :)

inger sa...

Må være grønn! veldig fiiiiiiin grønn ;) og jeg fant TILSLUTT ut hvor jeg kunne kommentere:)

siden deres er bare kjempetøff!!! selv om jeg har hørt litt rykter om den store hemmeligheten, så er det jo kjempespennende å følge med!

dere er superflinke!!!

klem fra inger